fbpx

Daniël Noels

Eigenaar en Online Marketeer

Een van de grootste obstakels die bedrijven hebben met het werken met marketing bureaus is – ‘Als je zo goed weet hoe het moet, waarom doe je het dan niet zelf?’

We doen het uiteraard zelf ook.

Onze eigenaar, Daniël, is continu bezig om nieuwe marketing strategieën en programma’s  te leren om het toe te passen in zijn eigen onderneming. DBL Media heeft niet alleen praatjes. Daniël zet altijd zijn eigen geld in om nieuwe Facebook concepten te testen om het platform maximaal te gebruiken.

Klantgericht, doelgericht, een persoonlijke service en passie. Deze vier punten beschrijven DBL Media het best. We zetten de eisen van onze cliënten op de eerste plaats en zorgen voor een gepersonaliseerde strategie om zoveel mogelijk resultaat te boeken.

De moderne manier van werken en de persoonlijke service binnen DBL Media zijn een van onze grootste pluspunten. De meeste marketing bureaus zijn traag, spenderen een maand om je aan te nemen, en vragen daar ook nog een vergoeding voor!

Het aanneemproces duurt bij ons 90 minuten en we vragen geen opstartkosten. Het doel is om jouw advertenties zo snel mogelijk online te krijgen zonder onnodige vertraging.

We zijn snel, klantgericht en we houden er niet van om (jouw) tijd te verspillen.

Het is bekend dat de meeste bedrijven al een keer met een marketing bureau de mist in zijn gegaan door verschillende redenen. Omdat ze er geen goede ervaringen mee hebben gehad schiet het woord marketing vaak in het verkeerde keelgat. Dat gezegd te hebben doen wij er alles aan om een gezonde relatie op te bouwen en willen wij bewijzen waarom we de beste zijn in ons gebied.

Neem gerust contact met ons op, om erachter gekomen wat DBL Media voor jouw onderneming kan betekenen.