fbpx

Social Media Marketing

Facebook en Instagram Marketing is vandaag de dag de beste manier om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van betaalde advertenties. Het werkt! Zolang er goed mee gewerkt wordt.

Waarom zou je moeten adverteren op Facebook en Instagram?

– Facebook kan erg handig zijn om jouw product of service aan te bieden. Je kunt je product of service in advertenties plaatsen om zo meer mensen naar je website te krijgen om iets te kopen of om contact met je op te nemen.        

– Ook is leads genereren heel gemakkelijk op Facebook. Je kunt advertenties gebruiken om namen, e-mailadressen en bijvoorbeeld telefoonnummers te verzamelen.

– Wil jij meer interactie op jouw Facebook pagina, Facebook post, Instagram foto of video? Dan is Facebook en Instagram marketing de beste manier om dit voor elkaar te krijgen.

Facebook Marketing is onze vlagschip service. Gedurende deze 90 dagen komen we binnen en transformeren we jouw advertentie-technieken. Binnen twee weken zijn jouw eerste advertenties actief. 

In 90% van de gevallen hebben we alleen foto’s van jouw kant nodig en begint onze copywriting-expert met het opzetten van jouw campagnes. Hij werkt samen met onze Facebook-advertentiespecialist om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt. 

Daniël werkt aan de strategie en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt om een succesvolle campagne neer te zetten. Als we besluiten met je samen te werken, is dat alleen omdat we oprecht geloven dat het een succes wordt. 

Dit programma van 90 dagen is een vaste overeenkomst van 3 maanden en daarna is het maandelijks opzegbaar.

Bent je bereidt om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan contact met ons op via de Contact pagina, of via de knop hier beneden.